Valteri deltar i sommarens SuomiAreena

En bild av SuomiAreena paneldiskussion sommaren 2018.

Tillsammans med Kommunförbundet kommer Valteri att delta i  Finlands största sociala diskussionsevenemang, SuomiAreena. Suomen Vanhempainliitto är aktivt med i planeringen av paneldiskussionen.

Vårt mål är att aktivt vara med i det öppna, jämlika, avslappnade diskussionsevenemanget där alla röster får höras och ges utrymme. SuomiAreena ordnas för 14. gången i Björneborg den 15-19.7. Vår paneldiskussion ordnas tisdagen den 16.7 kl. 11.30-12.30.  Temat för sommarens SuomiAreena är framtida färdigheter och innovationer. Vi diskuterar temat ur skolans perspektiv.

Gå in på Valteris Facebook och Twitter för att hålla dig uppdaterad. Deltagarna i panelen är välkända, kunniga och modiga. Paneldiskussionen leds av en fantastisk moderator.

Paneldiskussionen tolkas till teckenspråk. Programmet för SuomiAreena publiceras den 12.6.

Totalt 400 organisationer ansökte till årets SuomiAreena. Det kommer att finnas ca 80 evenemang i Björneborg. Årets SuomiAreena har nya huvudpartners; Undervisningssektorns Fackorganisation OAJ, Business Finland, LähiTapiola och Tieto Oyj. Sommaren 2018 samlade SuomiAreena 69 000 besökare.

Aktuell information om våra tjänster, fortbildningar, vårt forsknings- och utvecklingsarbete samt övrig intressant information om aktuella ämnen inom stöd för barn och ungas lärande och skolgång.

Beställ nyhetsbrev