Valteri mukana ensi kesän SuomiAreenassa!

Kuva kesän 2018 SuomiAreenan paneelista.Valteri on päässyt yhdessä Kuntaliiton kanssa mukaan Suomen suurimpaan yhteiskunnalliseen keskustelutapahtumaan, SuomiAreenaan. Paneelin suunnittelussa on tiiviisti mukana myös Suomen Vanhempainliitto.

Tavoitteenamme on saada aikaan Areenan arvojen mukainen moniääninen, rohkea, tasa-arvoinen, avoin ja rento keskustelutilaisuus. SuomiAreena järjestetään 14. kerran Porissa 15. – 19.7.2019.  Meidän paneelimme järjestetään ti 16.7. klo 11.30 – 12.30. SuomiAreenan ensi kesän teemat ovat tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot ja me katsomme sitä koulun näkökulmasta.

Tule mukaan tai pysy kuulolla Valterin FB- ja Twitter-kanavien avulla. Paneelissa mukana tunnetut, asiantuntevat ja rohkeaa keskustelua herättävät panelistit sekä loistava juontaja. Paneelissa on viittomakielen tulkkaus. SuomiAreenan ohjelma julkistetaan 12.6..

SuomiAreenaan haki kaiken kaikkiaan 400 organisaatiota. Tilaisuuksia Porissa tulee ensi kesänä olemaan noin 80. Ensi kesänä SuomiAreenan uudet pääyhteistyökumppanit ovat Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, Business Finland, LähiTapiola ja Tieto Oyj. Kesällä 2018 SuomiAreena keräsi kaiken kaikkiaan 67 000 kävijää

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje