Uutuudet: AACi-sovellus ja AACi-irtokuvakansio

Suosittu käyttäjäkohtaisesti yksilöllistetty AACi-kommunikointikansio-sarjamme saa nyt täydennystä. Mukaan tulevat AACi-sovellukset ja AACi-irtokuvakansio. Kaikki AACi-sarjan tuotteet huomioivat eri käyttäjien tarpeet hyvin yksilöllisesti.

AACi-sovellukset tuovat tutut kansiot käyttöön sähköisenä

AACi-sovellukset ovat AACi-kansioiden käyttöperiaatteita ja visuaalista ilmettä mukailevia helppokäyttöisiä sovelluksia, joita on sanastoltaan kolmea tyyppiä. Sovellukset on suunniteltu erityisesti henkilölle, jotka hyötyvät kategoriapohjaisesta kommunikointikeinosta. Suomen kielen mukaisesti taivuttavat AACi-sovellukset sisältävät lisäksi valmiita viestejä.

AACi-irtokuvakansio tukee kommunikoinnin vastavuoroisuutta

AACi-irtokuvakansio on varhaisten taitojen harjoitteluun soveltuva kommunikointikansio. Kuvien irrotettavuus tuo kuvakommunikointiin selkeyttä. Irrallisilla kuvilla vaihtoehtojen määrää on helppo rajata ja kuvailmausten rakentaminen on konkreettista.

Irtokuvien käyttö tukee kommunikoinnin vastavuoroisuutta, sillä kuva voidaan ojentaa kommunikointikumppanille.

Uutuustuotteet ovat esillä Oppimisen Fiestassa 1. – 2.11. Helsingissä ja Tampereen Apuvälinemessuilla 9. – 11.11. Tule tutustumaan!

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje