Valteri mukana Oppimisen Fiestassa 1.-2.11.

Valteri on mukana tänäkin vuonna valtakunnallisilla oppimisen festareilla Oppimisen Fiestassa Finlandia-talolla Helsingissä 1. – 2.11.2017. Osastomme numero on C10. Tervetuloa!

Demopisteellämme pääset kokemaan kouluympäristön ja koulunkäynnin puhevammaisen ja näkövammaisen oppilaan näkökulmasta, kokeilemaan erilaisia apuvälineitä ja oppimateriaaleja sekä huomaamaan, miten niiden avulla koulunkäynti saadaan sujuvammaksi ja oppilas yhdessä muiden mukana luokkatoimintaan.

Samalla annamme vinkkejä näkövammaisen ja puhevammaisen oppilaan huomioimiseen luokassa sekä opettajan ja avustajan / ohjaajan sujuvampaan yhteistyöhön. Syksyn uutuutena kävijät pääsevät testaamaan sähköistä kommunikointikansiota sekä AACi-irtokuvakansiota.

Ohjelma, Demopiste C10 
Keskiviikko 1.11.
Klo 8-12 Kommunikoinnin oppitunti
Klo 12 – 17.30 Näönkäytön oppitunti

Torstai 2.11.
Klo 8 – 12 Näönkäytön oppitunti
Klo 12 – 16.30 Kommunikoinnin oppitunti

Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin puheterapeutit ja näkövammaisten erityisopettajat tukevat monitarpeisten oppilaiden kommunikointia ja näönkäyttöä kouluissa. Heidän tavoitteenaan on auttaa oppilaan oppimista ja osallistumista yhdenvertaisena muiden mukana.

Merkittävänä apuna tässä ovat kommunikoinnin ja näönkäytön apuvälineet, jotka antavat oppilaalle äänen ja näkökyvyn. Niiden avulla oppilas osallistuu tuntityöskentelyyn, suorittaa koulutehtäviään, tulee kuulluksi ja pääsee yhdenvertaisena mukaan luokan toimintaan.

Tule mukaan Oppimisen Fiestaan!

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje