Töihin meille?

Valterissa tuemme valtakunnallisesti yleisen, tehostetun ja erityisen tuen tarpeessa olevien oppilaiden koulunkäyntiä ja toimintakykyä sekä heidän kanssaan työskentelevien ammattilaisten osaamista. Toimintamme perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön, laajaan osaamiseen ja innovatiivisiin toimintatapoihin.

Katso Valterin avoimet työpaikat valtiolle.fi-palvelusta.

Valterin kuusi toimipistettä vastaavat ohjauspalvelutoiminnasta, ja toimipisteiden yhteydessä toimii Valteri-koulu. Toimipisteemme sijaitsevat Mikkelissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Helsingissä ja Oulussa.

Valterilaisina työskentelee noin 550 opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja asiantuntijaa. Asiakkaitamme ovat mm. yksittäiset oppilaat, alan ammattilaiset, koulut, kunnat ja kaupungit. Sidosryhmäyhteistyön keskiössä ovat tukea tarvitsevat oppilaat. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni oppilas voi opiskella oman kotikuntansa lähikoulussa.

Valterissa työskentelevien uratarinoihin voit tutustua täällä.

Videolta saat pikatutustumiskierroksen Valterin toimintaan

Miksi Valteriin?

Asiakasläheisyys ja moniammatillinen yhteistyö

Asiakkaamme pitävät Valteria ennen kaikkea luotettavana toimijana, jolla on asiantunteva henkilökunta ja lapsilähtöinen lähestymistapa.

Palvelumme ovat laadukkaita ja monipuolisia, toimintamme on tutkimusperustaista, ja Valteri vahvistaa osallisuutta ja yhdenvertaisuutta.

 

Kehity työskennellessäsi

Työnantajana mahdollistamme työntekijöidemme ammatillisen kehittymisen ja jatkuvan oppimisen osana monialaista tiimityötä. Meillä pääset kouluttautumaan ja arjen työssä opit myös kollegoiltasi.

Katso avoimet työpaikat

 

Yhdessä tehden – yhteiseen kouluun

Kumppanuus ja verkostoituminen ovat toimintaamme ohjaavia periaatteita. Teemme aktiivista yhteistyötä Opetushallituksen sekä alueellisten ja paikallisten opetuksen järjestäjien kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollon toimijat, kolmannen sektorin toimijat, yliopistot ja korkeakoulut sekä aluehallintovirastot.

 

Urapolkuja Valterissa

Vuokko Palokangas luokkatilassa.

Vuokko Palokangas, erityisopettaja

Erityisopettaja Vuokko Palokankaan työura alkoi kaupungin erityiskoulusta, josta hän vaihtoi kymmenen opetusvuoden jälkeen isoon yhtenäiskouluun inklusiivisen opetuksen pariin miltei toiseksi vuosikymmeneksi. Nyt hän on palannut takaisin erityisen tuen opetusta antavalle koululle, Valteri-kouluun.

Lue Vuokon uratarina täältä

Kuva Hele Hallasta luokkahuoneessa.

Hele Halla, ohjaaja

Hele Halla päätyi töihin Valteriin hieman sattumalta. Ohjaajana työskentelevä Hele nauttii työpaikkansa tarjoamista mahdollisuuksista ja ennen kaikkea näkee haasteiden alla nuoren, jonka tulevaisuuden toivo ja positiivisuus tuovat energiaa jokaiseen työpäivään.

Tutustu Helen uratarinaan

Heljä Happonen, ohjaava opettaja

Heljä Happonen työskentelee Valterissa ohjaavana opettajana. Heljä opiskeli alun perin viittomakielen tulkiksi ja luokanopettajaksi, mutta työelämä vei hänet erityispedagogiikan pariin ja erityisluokanopettajan uralle.

Kurkkaa Heljän kuulumiset videolta

Etsitkö harjoittelu- tai siviilipalveluspaikkaa?

Työyhteisömme on loistava näköalapaikka monialaiseen työskentelytapaan tutustumiseen. Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia harjoittelun tai siviilipalveluksen suorittamiseen osana monialaista työyhteisöä.

Lue lisää tulevaisuutesi mahdollisuuksista

Tule töihin Valteriin!

Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin avoimista viroista ilmoitamme valtiolle.fi, kuntarekry.fi ja mol.fi -sivustoilla.

Tervetuloa mukaan monipuoliseen asiantuntijajoukkoomme - lähetä hakemuksesi jo tänään!