Ajankohtaista

Valteri-koulun tilaamisessa ja laskujenkäsittelyssä on käytössä Handi-palvelu. Kaikki tilaaminen tehdään sähköisesti Handi-palvelun kautta. Lue lisää.

Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin toimipisteet vastaanottavat laskut verkkolaskuina

Opetushallitus ja Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin toimipisteet käsittelevät ja arkistoivat ostolaskunsa sähköisesti. Verkkolasku tulee aina osoittaa tilaavan toimipisteen laskutusosoitteeseen.

Laskutietoihin tulee aina merkitä tilaava asiantuntijayksikkö, yhteyshenkilön nimi ja muu sovittu viitetieto. Edellytämme, että lasku sisältää tilausnumeron tai sopimusnumeron, jotta laskujenkäsittelyjärjestelmämme voi automaattisesti kohdistaa laskun siihen liittyvään tilaukseen. Laskuissa tulee olla valtion ohjeistuksen mukaisesti maksuehto 21 pv.

Emme vastaanota sähköpostilla lähetettyjä laskuja, koska ne eivät ole verkkolaskuja. Laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta aineistoa kuin laskuja. Muu materiaali lähetetään toimipisteen osoitteeseen.

Laskutukseen liittyvissä kysymyksissä, voitte olla yhteydessä: ostolaskut@valteri.fi

Toimipisteet ja niiden verkkolaskutusosoitteet

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Mikael
Verkkolaskutusosoite ja OVT-tunnus: 00372718015204

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Mäntykangas
Verkkolaskutusosoite ja OVT-tunnus: 00372718015201

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Onerva
Verkkolaskutusosoite ja OVT-tunnus: 00372718015206

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Ruskis
Verkkolaskutusosoite ja OVT-tunnus: 00372718015203

Valteri center för lärande och kompetens, Skilla
Verkkolaskutusosoite ja OVT-tunnus: 00372718015202

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Tervaväylä
Verkkolaskutusosoite ja OVT-tunnus: 00372718015205

Verkkolaskuoperaattori

Posti Messaging Oy
Välittäjän tunnus: FI28768767

Valterin Y-tunnus

2718015-2

Handi-toimittajaportaali

Jos teillä ei ole käytössänne järjestelmää, jolla tuottaa verkkolaskuja, voitte käyttää verkkolaskun tekemiseen ja lähettämiseen valtion tarjoamaa Handi- toimittajaportaalia. Toimittajaportaali löytyy osoitteesta: https://fingov-prod.softco.com/softco-portal/ . Portaalin etusivulta löytyy linkki, jota kautta voitte pyytää tunnusta toimittajaportaaliin. Handi-portaalin käyttöönottoon liittyvissä asioissa saatte tukea osoitteesta handitoimittajapalvelu@palkeet.fi tai Palkeiden asiakastuesta puh. 02955 64 040, palveluaika ma-pe klo 8.00 – 16.15.

Tukijakso-oppilaan matkakustannusten koontilomake

Matkakustannusten koontilomake tukijaksoja varten on ladattavissa alla olevan linkin kautta:

Matkakustannusten koontilomake – tukijaksot (pdf-tiedosto)

Mikäli lomake ei avaudu suoraan em. linkistä – klikkaa linkkiä hiiren oikean puolen näppäimellä,  tallenna lomake omalle tietokoneelle ja yritä avata suoraan tietokoneelta.

Elinkeinoharjoittajalle huomioivaksi

Elinkeinoharjoittaja on ennakkoperintärekisterissä ja YEL-vakuutus on voimassa:

Elinkeinonharjoittajaa toimittaa laskun laskutusohjeen mukaisesti ja lasku käsitellään Handissa. YEL-todistus tulee toimittaa ostolaskut@valteri.fi.

Elinkeinoharjoittaja on ennakkoperintärekisterissä, mutta ei voimassa olevaa YEL-vakuutusta:

Elinkeinonharjoittajaa toimittaa laskun laskutusohjeen mukaisesti. Lisäksi elinkeinonharjoittaja ilmoittaa henkilötunnuksen ja täyttää työkorvauslomakkeen. Palvelun tilaaja toimittaa täytetyn lomakkeen tarkistettavaksi ostolaskut@valteri.fi.

Elinkeinoharjoittaja ei ole ennakkoperintärekisterissä, mutta on voimassa oleva YEL-vakuutus:

Elinkeinonharjoittajaa toimittaa laskun laskutusohjeen mukaisesti. Lisäksi elinkeinonharjoittaja toimittaa YEL-todistuksen, verokortin ja henkilötunnuksen sekä täyttää työkorvauslomakkeen. Palvelun tilaaja toimittaa YEL-todistuksen, verokortin ja täytetyn lomakkeen tarkistettavaksi ostolaskut@valteri.fi.

Elinkeinoharjoittaja ei ole ennakkoperintärekisterissä, eikä ole voimassa olevaa YEL-vakuutusta:

Elinkeinonharjoittajaa toimittaa laskun laskutusohjeen mukaisesti. Lisäksi elinkeinonharjoittaja toimittaa verokortin ja henkilötunnuksen sekä täyttää työkorvauslomakkeen. Palvelun tilaaja toimittaa verokortin ja täytetyn lomakkeen tarkistettavaksi ostolaskut@valteri.fi.

Käytäthän tarvittaessa salattua sähköpostia.