Valteri Apuvälinemessuilla ja Liikuntamaassa, 9.-11.11.2017

Valteri on mukana Apuväline 2017 -messuilla ja Liikuntamaassa, 9. – 11.11., Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Meidät löydät messuosastolta 929 ja Liikuntamaasta osastolta 10. Tule kuuntelemaan myös esityksemme torstaina ja perjantaina Ohjelmalava A2:ssa.

Esitykset: Terapeuttien ja opettajien yhteistyössä on voimaa

Kuntoutus tukee oppimista – Tervetuloa katsomaan esityksemme moniammatillisesta yhteistyöstä sekä keskustelemaan esitysten jälkeen asiantuntijoidemme kanssa osastollemme 929.

Ohjelmalava A2 / Apuvälinemessut

  • To 9.11. klo 12.30 Moniammatillinen yhteistyö kuntoutuksen ja oppimisen näkökulmasta / fysioterapeutti Karoliina Väisänen ja erityisluokanopettaja Liisa Pentikäinen
  • Pe 10.11. klo 11.30 Miten järjestää erilaiset oppijat huomioiva liikuntatunti opetussuunnitelman hengessä / fysioterapeutti Henni Huttunen ja liikunnan lehtori Elisa Raivio

Liikuntamaa 10: Esteetön leikkipiha edistää kuntoutumista ja oppimista

Helsingin Valteri-koulun uudistettu leikkipiha sai kunniamaininnan Invalidiliiton Esteetön Suomi 2017 -kilpailussa. Nyt olemme tuoneet esteettömän leikkipihan, uudenlaisine leikkikalusteineen Liikuntamaahan, osastolle 10. Siellä pääset ammattilaistemme ohjaamana testaamaan, miten piha toimii kuntoutuksen tukena ja oppimisympäristönä. Pihan on suunnitellut maisema-arkkitehti Jenny Asanti ja monipuoliset kalusteet toimittanut J-Trading Oy. Harjoitteet olemme suunnitelleet yhteistyössä Laurea ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.

Messuosasto 929: Valteri Puoti, uusi AACi-sovellus

Valteri Puoti ja sen monipuoliset julkaisut ja oppimateriaalit ovat esillä Valterin näyttelyosastolla 929. Uutuutena sieltä löydät tabletilla / tietokoneella käytettävän AACi-sovelluksen sekä AACi-irtokuvat. Osastolla pääset tutustumaan myös muihin palveluihimme sekä arviointeihin, kuten tietokoneen käytön arviointiin ja laajaan kommunikoinnin arviointiin.

Tervetuloa tutustumaan esityksiimme, osastoomme 929 ja Liikuntamaan esteettömään leikkipihaan osastolla 10!

Lue lisää lehdistötiedotteestamme ja Apuvälinemessujen ja Liikuntamaan blogeistamme!

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje