Valterin opiskelijaharjoittelutoiminta vahvistuu – Tulevaisuuden osaaja on tämän päivän opiskelija

Valteri tarjoaa mielenkiintoisia ja monipuolisia harjoittelupaikkoja erityisesti kasvatus-, ja sosiaalialan sekä terveydenhuollon opiskelijoille. Harjoittelijana pääset toimimaan moniammatillisessa työympäristössä, tekemään töitä lasten ja nuorten parissa sekä oppimaan alan ammattilaisilta. Parhaassa tapauksessa harjoittelupaikka voi olla askel tulevaisuuden työpaikkaan.

Opiskelijaharjoittelun rooli tulee vahvistumaan Valterissa. Tavoitteenamme on ennakoida tulevaisuuden osaamis- ja henkilöstötarpeitamme. Näemme vahvasti, että tulevaisuuden osaaja on tämän päivän opiskelija.

Mikäli työskentely moniammatillisessa opetuksen, kuntoutuksen ja hoidon organisaatiossa kiinnostaa, tervetuloa hakemaan meille opintoihisi liittyvään harjoitteluun. Julkaisemme syyskuussa kotisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme harjoittelijatiedotteen, josta selviävät Valterin eri toimipisteiden harjoittelijatoiveet.

Valteriin voi hakea harjoitteluun toimipistekohtaisten yhteyshenkilöiden kautta. Yhteyshenkilöt antavat mielellään lisätietoja harjoittelusta. Seuraamme jatkuvasti myös koronavirustilanteen kehittymistä, joka lopulta ratkaisee, voidaanko harjoittelua Valterissa lopulta suorittaa loppuun tai aloittaa ollenkaan.

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje