Valterin nettikahvilan suosio yllätti!

Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin oppimisen tuen päällikön Raisa Siepin pitämän nettikahvilan aiheena on tänään tiistaina 31.10. ”Oppilas, tavoitteet ja arviointi – miten kirjoitan oppilaasta”.

Nettikahvilan suosio on yllättänyt meidät kaikki Valterissa. Kahvilaan ilmoittautuneita on lähes 550 henkilöä ja tästä syystä nettikahvilan suorassa lähetyksessä käytettävä ”AC-huone” ei valitettavasti riitä kapasiteetiltaan siihen, että kaikki ilmoittautuneet mahtuisivat suoraan lähetykseen mukaan. Olemme tästä erittäin pahoillamme, emme osanneet itsekään varautua näin suureen suosioon. Nettikahvilalähetys kuitenkin tallennetaan ja tallennelinkki sekä esitysmateriaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille mahdollisimman pian.

Kiitos kaikille todella suuresta kiinnostuksesta aihetta kohtaan!

Koska kahvila-aihe osoittautui näin suosituksi, olemme päättäneet tarjota marraskuun aikana tilatuista, pedagogisten asiakirjojen kirjoittamiseen liittyvistä tilauskoulutuksista -20% alennuksen normaalihinnoista. Tarkemmin asiasta voi tiedustella Valterin koulutusyhteyshenkilöiltä, joiden yhteystiedot löytyvät Valterin kotisivuilta: https://www.valteri.fi/palvelut/koulutus/tilauskoulutukset/

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje