Valteri-Puodin ja Porvoon Kirjakeskuksen yhteistyö päättyy

Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin tietoisuuteen on kuluneen kevään aikana tullut useita yhteydenottoja Valteri-Puodin asiakkailta koskien Porvoon Kirjakeskuksen kautta tulevaa tilausten toimitusta, laskutusta, sekä heidän käyttämäänsä Webshop as a Service WaaS Oy:n jälkiperintää, joka on kohdistunut yritysasiakkaisiimme. Olemme tehneet asiasta johtuen selvitystyötä, käyneet keskusteluja logistiikkakumppanimme kanssa ja päättäneet 29.4.2022 yhteisymmärryksessä purkaa yhteistyösopimuksemme.

Yhteistyösopimuksen päättymisellä ei ole vaikutusta Valteri-Puodin toimintaan, asiakkaisiin tai tilauksien toimitukseen. Valteri-Puodin toiminta jatkuu entisellään ja Puodista voi huoletta tilata myös jatkossa tuotteita. Valteri-Puodin tilauksia toimitetaan ja laskutetaan Porvoon Kirjakeskuksesta käsin vielä tulevan syksyn ajan siihen saakka, kunnes olemme solmineet uudet sopimukset logistiikka- ja laskutuspalveluista. Tiedotamme asiakkaitamme asiasta lisää syksyllä.

Porvoon Kirjakeskus on ilmoittanut, etteivät he enää kohdista kevään kaltaisia perintätoimia asiakkaisiimme ja myös viiveet maalis-huhtikuun tilauksien toimituksissa ovat korjaantuneet. Porvoon Kirjakeskus uudisti maaliskuussa hallinnointijärjestelmiään, mistä johtuen osa Valteri-Puodin tilauksista ei teknisistä ongelmista johtuen siirtynyt eteenpäin toimitukseen, mutta virhe on nyt korjattu.

Olemme pahoillamme Valteri-Puodin asiakkaille mahdollisesti aiheutuneista harmeista ja kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä.

Valteri-Puodin asiakaspalvelu lomalla

Valteri-Puodin asiakaspalvelu (puoti@valteri.fi) on kesälomalla ajalla 15.6.-7.8.2022. Vastaamme tiedusteluihin jälleen viikosta 32 alkaen. Mikäli toivot, että tilauksesi ehtii sinulle ennen asiakaspalvelumme kesätaukoa, suosittelemme tilaamaan tuotteet viimeistään 31.5.2022 mennessä. Tilauksia toimitetaan ja laskutetaan normaalisti Porvoon Kirjakeskuksesta koko kesän ajan. Huomioithan kuitenkin, että mahdollisissa lisätieto- tai saatavuuskyselyissä tai ongelmatilanteissa asiakaspalvelumme ei ole kesätauon aikana tavoitettavissa.

Jos toivot, että tilaamasi tuotteet toimitetaan ja laskutetaan vasta elokuussa, kirjoita siitä pyyntö tilauksesi lisätietokenttään kohtaan ”Tilauksen kommentit (valinnainen)”. Tuotteiden toimitukseen ja laskutukseen liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä suoraan Porvoon Kirjakeskukseen: laskutus@kirjakeskus.fi

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje