Kouluakäymättömyys esillä mediassa – Valterista tukea, materiaalia ja koulutusta kouluakäymättömyyden haasteisiin

Valterin ohjaava opettaja Johanna Sergejeff, joka on virkavapaalla 1.2. lähtien  vetämässä Opetus- ja kulttuuriministeriön koordinoimaa sitouttavan kouluyhteisötyön hankekokokonaisuutta, oli maanantaina 1.2.2021 Yleisradion A-studiossa keskustelemassa kouluakäymättömyydestä. Sergejeff on erikoistunut kouluakäymättömien lasten ja nuorten tilanteeseen ja ollut mukana kehittämässä Valterissa ja VIP-verkostossa erilaisia poissaoloihin puuttumisen malleja, räätälöityjä opetusratkaisuja sekä monialaisen yhteistyön malleja.

Valterista löydät laajasti osaamista lasten ja nuorten tukemiseen, joilla on haasteita koulunkäynnissä. Samoin ammattilaisille tarjoamme koulutusta koulupudokkuuden ennaltaehkäisyyn ja erilaisiin koulunkäynnin haasteisiin liittyen. Valteri-Puodista löydät uusimmat materiaalimme aiheesta: Takaisin kouluun, Kohti koulua ja Koulua käymättömät oppilaat – julkaisut.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje