Etelä-Suomen Oppimisen ja kasvun tuen päivät Lappeenrannassa 21.-22.3.2018


Lappeenrannan kaupunki, Etelä-Suomen aluehallintovirasto sekä Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri järjestävät yhteistyössä Etelä-Suomen oppimisen ja kasvun tuen päivät Lappeenrannassa, kaupungintalon Lappeenranta-salissa 21.-22.3.2018.

Tapahtuman teemana on Yksilöllistä polkua eteenpäin – ja kurkottaa korkealle.
Suomalainen koulu 2018 – miltä se näyttää, miltä se tuntuu, mihin sieltä käsin kurkotellaan?

Lappeenrannan ”Ratkaisukeskeinen toimintakulttuuri kaupungin jokaiseen peruskouluun” on valittu globaaliksi HundrED-koulutusinnovaatioksi. Yksilöllisyys ja yhteisöllisyys käyvät hyvinvoivassa koulussa käsi kädessä. Kaksipäiväisessä tapahtumassa pureudutaan luennoilla ja pajoissa tutkittuun tietoon innovaation takana ja käytännön toteutuksiin erilaisissa kouluissa.

Tilaisuus on suunnattu varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja oppilashuollon henkilöstölle sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan 18.3.2018 mennessä. Tarkemman tapahtumaohjelman löydät esitteestä.
Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 18.3.2018 asti. Huomioi kuitenkin, että et voi enää lunastaa päivien ohjelmassa mainittuja aterialipukkeita eikä illalliskortteja. Kouluvierailu on myös jo täynnä.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös näytteilleasettajana. Näyttelypaikat tulee varata viimeistään 11.3.2018 (näyttelypaikan hinta 150 eur + alv. 24%). Varaa näytteilleasettajan paikkasi täältä.

Lämpimästi tervetuloa Lappeenrantaan!

 

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje