Valterin ohjauskäynnit ja tukijaksot nyt entistä edullisemmin!


Kunnille ja kouluille oppimisen ja koulunkäynnin tuen palveluja tarjoava Valteri parantaa merkittävästi kuntien mahdollisuutta ostaa palvelujaan. Jatkossa emme peri enää matkakustannuksia kunnilta ohjauskäyntien osalta. Myös tukijaksoissa hinnat alenevat, kun palautamme puolet tukijaksojen matkakuluista asiakkaalle.

Alla lyhyesti tarjoamamme uudet edut kunnille ja kouluille.

Ohjauskäynneistä ei peritä matkakuluja

Ohjauskäyntien kokonaiskustannus tilaajalle laskee koska kunnilta ei enää laskuteta matkakustannuksia erikseen. Matkakustannukset sisältyvät jatkossa ohjauskäynnin hintaan, hintojen pysyessä tästäkin huolimatta lähes entisellä tasolla.

Tukijaksojen matkakuluista palautetaan puolet

Tukijaksoja koskevat matkakulut ovat muodostuneet joissakin tapauksissa merkittäväksi kustannukseksi. Jatkossa näistä kuluista palautetaan tilaajalle 50%. Palautusta koskien tarkemmat ohjeet tilaajalle annetaan tukijakson suunnitteluvaiheessa.

Lisätietoa ohjauskäynneistä ja tukijaksoista sekä muista monipuolisista palveluista ja tuotteistamme löydät kotisivuiltamme. Meidät tavoitat parhaiten ottamalla yhteyttä suoraan toimipisteisiimme tai jättämällä yhteydenottopyynnön kotisivujen kautta. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Mikkelissä ja Oulussa.

Yhteistyöterveisin,
Anne Vierelä
Johtava rehtori

 

 

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje