Töihin meille?

Valterissa tuemme valtakunnallisesti yleisen, tehostetun ja erityisen tuen tarpeessa olevien oppilaiden koulunkäyntiä ja toimintakykyä sekä heidän kanssaan työskentelevien ammattilaisten osaamista. Toimintamme perustuu moniammatilliseen yhteistyöhön, laajaan osaamiseen ja innovatiivisiin toimintatapoihin.

Katso Valterin avoimet työpaikat valtiolle.fi-palvelusta.

Valterin kuusi toimipistettä vastaavat ohjauspalvelutoiminnasta, ja toimipisteiden yhteydessä toimii Valteri-koulu. Toimipisteemme sijaitsevat Mikkelissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Helsingissä ja Oulussa.

Valterilaisina työskentelee noin 550 opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja asiantuntijaa. Asiakkaitamme ovat mm. yksittäiset oppilaat, alan ammattilaiset, koulut, kunnat ja kaupungit. Sidosryhmäyhteistyön keskiössä ovat tukea tarvitsevat oppilaat. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni oppilas voi opiskella oman kotikuntansa lähikoulussa.

Valterissa työskentelevien uratarinoihin voit tutustua täällä.

Videolta saat pikatutustumiskierroksen Valterin toimintaan ⤵

Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin avoimista viroista ilmoitamme valtiolle.fi, kuntarekry.fi ja mol.fi -sivustoilla.

Pääset tästä hakemaan kaikkia Valterin valtiolle.fi-palvelussa parhaillaan avoinna olevia paikkoja. Lue lisää, laita hakemusta matkaan ja liity joukkoomme!

Miksi Valteriin?

Asiakasläheisyys ja moniammatillinen yhteistyö

Asiakkaamme pitävät Valteria ennen kaikkea luotettavana toimijana, jolla on asiantunteva henkilökunta ja lapsilähtöinen lähestymistapa.

Palvelumme ovat laadukkaita ja monipuolisia, toimintamme on tutkimusperustaista, ja Valteri vahvistaa osallisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Kehity työskennellessäsi

Työnantajana mahdollistamme työntekijöidemme ammatillisen kehittymisen ja jatkuvan oppimisen osana monialaista tiimityötä. Meillä pääset kouluttautumaan ja arjen työssä opit myös kollegoiltasi.

Katso avoimet työpaikat

Yhdessä tehden – yhteiseen kouluun

Kumppanuus ja verkostoituminen ovat toimintaamme ohjaavia periaatteita. Teemme aktiivista yhteistyötä Opetushallituksen sekä alueellisten ja paikallisten opetuksen järjestäjien kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollon toimijat, kolmannen sektorin toimijat, yliopistot ja korkeakoulut sekä aluehallintovirastot.

Urapolkuja Valterissa

Katri Rinne, ohjaava erityisluokanopettaja

Katri Rinne työskentelee ohjaavana erityisluokanopettajana Valterissa. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri ja luokanopettaja. Katri tekee kolme päivää viikossa luokkatyötä ja kaksi päivää viikossa kuluu ohjaustoiminnan parissa.

Katri kertoo lisää

Erja Kaakkuriniemi, ohjaava kuntouttaja

Ohjaavalla kuntouttajalla Erja Kaakkuriniemellä on laaja-alaista näkemystä ja tietoa kuntoutuksesta sekä osaamista alan toimintamallien ja -tapojen kehittämiseen. Alun perin Erja päätyi Valteriin fysioterapeutin virkaan.

Tutustu Erjan uratarinaan

Heljä Happonen, ohjaava opettaja

Heljä Happonen työskentelee Valterissa ohjaavana opettajana. Heljä opiskeli alun perin viittomakielen tulkiksi ja luokanopettajaksi, mutta työelämä vei hänet erityispedagogiikan pariin ja erityisluokanopettajan uralle.

Kurkkaa Heljän kuulumiset videolta

Etsitkö harjoittelu- tai siviilipalveluspaikkaa?

Työyhteisömme on loistava näköalapaikka monialaiseen työskentelytapaan tutustumiseen. Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia harjoittelun tai siviilipalveluksen suorittamiseen osana monialaista työyhteisöä.

Lue lisää tulevaisuutesi mahdollisuuksista

Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin avoimista viroista ilmoitamme valtiolle.fi, kuntarekry.fi ja mol.fi -sivustoilla.

Pääset tästä hakemaan kaikkia Valterin valtiolle.fi-palvelussa parhaillaan avoinna olevia paikkoja. Lue lisää, laita hakemusta matkaan ja liity joukkoomme!