Valteri-Puoti joululomalla 22.12.2021-9.1.2022

Valteri-Puodin asiakaspalvelu (puoti@valteri.fi) lomailee ajalla 22.12.2021-9.1.2022. Vastaamme tiedusteluihin jälleen viikosta 2 alkaen.

Tilauksia toimitetaan ja laskutetaan normaalisti arkipäivinä Porvoon Kirjakeskuksesta. Huomioithan kuitenkin, että mahdollisissa lisätieto- tai saatavuuskyselyissä asiakaspalvelumme ei ole tavoitettavissa. HUOM! Jos haluat saada tilaamasi tuotteet vielä ennen joulua, teethän tilauksen viimeistään 16.12.2021. Mikäli haluat tuotteet tämän vuoden puolella, on tilaus tehtävä viimeistään 27.12.2021.

Jos toivot, että tilaamasi tuotteet toimitetaan vasta tammikuussa, kirjoita siitä pyyntö tilauksesi lisätietokenttään kohtaan ”Tilauksen kommentit (valinnainen)”.

Tuotteiden toimitukseen ja laskutukseen liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä suoraan Porvoon Kirjakeskukseen: laskutus@kirjakeskus.fi

Hyvää ja rentouttavaa joulua!

Kuvassa on vihreä kuusenoksa ja vasemmalla puolella teksti Hyvää joulua, God jul

 

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje