Valteri-koulun oppilaat palaavat lähiopetukseen 14.5.

Hallitus päätti neuvottelussaan 29. huhtikuuta purkaa varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen rajoitteet terveysviranomaisten arvion pohjalta, jonka johdosta takaisin lähiopetukseen siirrytään 14. toukokuuta alkaen hallitusti ja turvallisuudesta huolehtien.

Hallituksen päätöksen mukaisesti Valterin etäopetuksessa olleet oppilaat palaavat kouluun torstaina 14.5. ja kevätlukukausi viedään loppuun lähiopetuksessa. Valteri-koulun oppilaat ovat voineet olla koulussa myös poikkeustilanteen ajan, mutta iso osa oppilaista/huoltajista on valinnut etäopetuksen.

Muut rajoitukset säilyvät ennallaan

Valteri-koulun ovet pidetään suljettuna ulkopuolisilta edelleen koko toukokuun ajan. Valterin ohjauskeskustoiminta jatkuu verkkovälitteisenä 31.5. saakka. Valteri ei ota tällä hetkellä myöskään vastaan toimipisteisiin asiakkaita tai yhteistyökumppaneita. Samoin Avoimet ovet ja vierailut toimipisteisiin on aiemmin päätetyn mukaisesti peruttu.

Alla uutinen viittomakielellä:

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje