Valteri-koulun lähi- ja etäopetusta jatketaan hallituksen linjauksen mukaisesti

Hallitus päätti 30.3.2020 jatkaa aiempia rajoitustoimia koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi sekä riskiryhmien suojelemiseksi 13.5.2020 saakka. Vastaavalla tavalla Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri jatkaa hallituksen ohjeistuksen mukaisesta erityisen tuen päätöksen saaneiden oppilaiden opetuksen järjestämistä lähi- tai etäopetuksena. Tällä hetkellä Valterissa opiskelee lähiopetuksessa 69 oppilasta ja etäopetuksessa 265 oppilasta.

Lähikouluja tukeva ohjauskeskustoiminta etäpalveluna

Valterin ohjauskeskustoiminta jatkuu 16.3. linjauksen mukaisesti mahdollisuuksien mukaan verkkovälitteisenä 31.5. saakka. Valteri ei ota tällä hetkellä myöskään vastaan toimipisteisiin asiakkaita tai yhteistyökumppaneita. Samoin Avoimet ovet ja vierailut toimipisteisiin on tällä hetkellä peruttu. Toiminnan rajoituksissa noudatamme kansallisia, hallituksen ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeita.

Alla uutinen viittomakielellä:

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje