Uusi koulutussarja: Hyvinvoiva lapsi varhaiskasvatuksessa ja koulussa

Tervetuloa Etelä-Suomen aluehallintoviraston ja Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin yhteistyössä järjestämään koulutussarjaan. Koulutuksessa perehdymme lapsen hyvinvoinnin tukemiseen varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa.

Koulutus tarjoaa käytännön menetelmiä lapsen kohtaamiseen sekä osallistujan omaan ammatilliseen kasvuun. Kouluttajina toimii Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin opetuksen ja kuntoutuksen työntekijöitä, esimerkiksi erityisopettaja, neuropsykologi, sosiaalityöntekijä, nepsy-valmentaja, puheterapeutti ja fysioterapeutti. Koulutuspäivät sisältävät luentoja sekä iltapäivisin pienemmissä ryhmissä kokemuksellista työskentelyä.

Koulutukseen on mahdollista osallistua yksittäisinä päivinä tai sarjana. Varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen on omat koulutuspäivät. Aamupäivän luentoihin on mahdollista osallistua verkkovälitteisesti.

Koulutus on osallistujille maksuton. Osallistujat vastaavat itse matka- ja ruokailukustannuksista.

Lisätietoja ja päiväkohtainen ilmoittautuminen Avin Koulutussivuilta.
Huom! Em. koulutukset löytyvät hakusanalla: hyvinvoiva lapsi .

Ohjaava opettaja Piia Ruutu Valterista toimii kokonaisuuden vastuukouluttajana.

Lämpimästi tervetuloa!

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje