Uusi julkaisu Valteri-Puodissa: SYKE – Syventävä keskustelu (FÖSA – Fördjupande samtal)

Valteri-Puodissa on julkaistu uusi kuvamateriaali ”SYKE – Syventävä keskustelu/FÖSA – Fördjupande samtal”. Kuvamateriaali on tarkoitettu kouluun, kotiin, oppilashuoltoon ja muihin tilanteisiin, joissa keskustellaan nuoren kanssa.

SYKE sisältää nuoren arkeen liittyviä kuvakortteja, sanakortteja ja alustan. Sijoittamalla kortteja kolmiosaiselle alustalle nuori jäsentää elämäänsä ja kertoo kokemuksistaan, haasteistaan ja vahvuuksistaan itselleen sopivalla tavalla. Kortit tukevat nuoren ilmaisua ja keskustelun dialogisuutta ja tuovat kohtaamiseen mukavaa tunnelmaa ja toiminnallisuutta.

SYKE:ttä voi käyttää esimerkiksi opettaja, ohjaaja, psykologi, terapeutti, sosiaalityöntekijä, kuraattori, terveydenhoitaja tai huoltaja. Käyttäjä soveltaa materiaalia keskustelun tarpeen ja oman ammatillisen kehyksensä puitteissa siten, että nuorelle tärkeät aiheet tulevat arvostavasti ja luottamuksella kohdatuiksi.

Tutustu tarkemmin ja tilaa kortit Valteri-Puodista.

Kuvassa SYKE-Syventävä keskustelu -julkaisun kansikuva, jossa teini-ikäinen poika ja tyttö.

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje