Tukea tuen järjestäjille IV, hakuaika päättyy 11.9.

”Uskon, että se auttaa kehitystyössä jatkossa. Kaikki jo tehty työ on koottu samaan dokumenttiin, ja tavoitteet jotenkin konkretisoituivat. Oikeaan suuntaan ollaan menossa.”

”Tämän koulutuksen myötä kunnassamme on ryhdytty arvioimaan opetusjärjestelyjä uudella tavalla ja on saatu rohkeutta muuttaa niitä. Koulutus on tuonut ryhdikkyyttä uudistuksen läpiviemiseen sekä antanut meille yhteistä aikaa keskustelulle asian tiimoilta.”

Näin ovat kuvailleet kokemuksiaan aiempiin Tukea tuen järjestäjille –koulutuskokonaisuuksiin osallistuneet. Koulutuksessa on ollut mukana tähän mennessä 46 Suomen kuntaa sekä yksi hanke.

Suosittu Tukea tuen järjestäjille -koulutus starttaa loppusyksystä 2020 jo neljättä kertaa. Koulutukseen osallistutaan kuntatiimeittäin ja kuntatiimit koostuvat kunnassa tuen järjestämisestä vastaavista henkilöistä. Prosessissa keskitytään yhteisölliseen johtamiseen, inklusiivisen koulun rakenteisiin ja tuen erityiskysymyksiin sekä laaditaan tuen järjestämistä koskeva kehittämissuunnitelma, jossa resurssien jakoa pohditaan uudistuvilla tavoilla. Kuntien työskentelyä tuetaan myös kolmella noin tunnin mittaisella verkkovalmennuksella.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.jyu.fi/edupsy/fi/laitokset/koulutusjohtaminen/kji/koulutus/copy2_of_tukea-tuen-jarjestajille-ii

Tukea tuen järjestäjille

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje