Suunnitteletko VESO-koulutuksia ja valmennuksia?

Jälleen on se aika vuodesta, kun pohditaan koulun ja koulun ammattilaisten kehittämistarpeita. Olemme koonneet tämän suunnittelun tueksi laajan kirjon aiheita mm. koulun kehittämiseen, oppimisen tukeen, toimintakulttuurin muutokseen ja johdon valmennukseen liittyen.

Alla on muutamia esimerkkejä hyväksihavaituista koulutus- ja valmennustavoista sekä kokonaisuuksista. Koulutukset voidaan toteuttaa joustavasti koulu- tai kuntakohtaisesti sekä usean kunnan yhteisenä tapahtumana. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva koulutuskokonaisuus!

Alla muutamia esimerkkejä koulutuksista:

VESO-koulutus: kokonaiskesto 3h tai 6 h, yhteinen aloitus, työskentelyä teeman ympärillä tai valittavissa pajoissa ja lopuksi yhteenvetoa / miten tästä eteenpäin.

Valmennus: esim. yhteisopettajuuden startti ja kokeilujen käynnistäminen (3 h), yhteisopettajuuden syventämistä ja kokeilujen jakamista (3 h) koko koulun yhteisopettajuuden markkinat (3 h)

Koko koulun tai koulukeskuksen kehittäminen / muutosprosessit: Johtotiimin valmennusta, tiimien valmennusta, koko henkilöstön koulutusta esim. 1-2 lähipäivää lukukaudessa ja lisäksi verkkovalmennuksia.

Katso esitteemme ja tutustu koulutusaiheisiin!

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje