SATAKIELISEMINAARI 24.–25.9.2020

Satakieliseminaari 24.-25.9.2020

Satakieliseminaari kokoaa yhteen koko kuuloalan kentän. Tänä vuonna seminaari järjestetään etänä, kaksipäiväisenä verkkoseminaarina, joka sisältää neljä mielenkiintoista ja ajankohtaista teemaa:

  • Arjessa tehdään ihmeitä- kuulovammaisen lapsen kuntoutuksen keskeiset elementit
  • Vanhempien ohjaaminen – tarpeita, keinoja ja kokemuksia
  • Lasten neurokehitykselliset häiriöt – tunnistaminen ja kuntoutus
  • Sisäkorvaistutteiden tekniikkaa tänään ja tulevaisuudessa

Verkkoseminaarin yhteydessä järjestetään myös virtuaalinäyttely. Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri osallistuu virtuaalinäyttelyyn kolmella eri esityksellä; Valterin palvelut, Valteri-Puodin julkaisut ja Valteri på svenska.

Satakieliseminaarin kunniaksi tarjoamme Valteri-Puodista -10% alennuksella Kyllikki Kerolan & Anna-Kaisa Sipilän julkaisun ”Koululaisen hyvä päivä”. Kirja on tehty virittämään keskusteluja lasten ja aikuisten kesken arjen asioista, joissa koululainen tekee valintoja ja oppii oman elämänsä sankariksi. Aiheet ovat käytännöllisiä ja elämän peruskysymyksiä. Kirja sopii koteihin sekä kodin ja koulun yhteistyöhön keskusteluja alustamaan.

Tilaa kirja Valteri-Puodista: https://www.valteri.fi/tuote/koululaisen-hyva-paiva/
Alennuksen saat täyttämällä kohtaan kuponkikoodi: ohjauskäynti

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje