Toimitus- ja maksuehdot

Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin verkkokaupasta voivat rekisteröityneet ja rekisteröitymättömät asiakkaat tilata kirjoja ja muita maksullisia julkaisuja. Sovellamme yleisiä toimitus- ja maksuehtoja verkkokaupan ja sen asiakkaiden välillä verkkokaupan välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Lähettämällä tilauslomakkeen asiakas hyväksyy toimitus- ja maksuehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Valterilla on oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot ja olla hyväksymättä asiakkaan tilausta.

Asiakastiedot ja rekisteröityminen

Rekisteröityminen on maksutonta ja vapaaehtoista. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakas täyttää lomakkeelle omat yhteystietonsa ja valitsee henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tilaaminen on helpompaa rekisteröityneelle ja palveluun sisään kirjautuneelle käyttäjälle, sillä yhteystiedot näkyvät silloin tilauslomakkeelle esitäytettyinä. Rekisteröitynyt käyttäjä näkee myös oman tilaushistoriansa.

Myös rekisteröitymättömät asiakkaat voivat tehdä tilauksia. Asiakastietoja ei myydä eikä luovuteta ulkopuolisille muutoin kuin lain sallimissa rajoissa. Lue rekisteröitymisestä tarkemmin tietosuojaselosteesta.

Tilaaminen

Yksityishenkilöt

Tilauksen yhteydessä asiakkaan on aina ilmoitettava nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Yritykset

Tilauksen yhteydessä yritysasiakkaan on aina ilmoitettava yrityksen nimi, yhteyshenkilö, toimitusosoite, laskutusosoite, y-tunnus, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksensa.

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus- ja käsittelykulut näkyvät tilauksen yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista.

Toimitus

Tilaukset toimitetaan J&M Puumala Oy:n toimesta (2997484-5).

Tilaus lähetetään asiakkaalle vahvistettua tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika Suomessa on keskimäärin neljä (4) työpäivää. Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido lähettäjää. Pidätämme oikeuden toimittaa tilaus osissa.

Mikäli asiakkaan tilauksen kaikkia tuotteita ei voida lähettää samanaikaisesti, toimitetaan loput tuotteet jälkitoimituksena ilman lisäkuluja.

Toimitusmaksu

Toimittaja perii kotimaan lähetyksestä käsittely- ja toimituskuluina 10,00 €/lähetys.

Maksutavat ja -ehdot

Maksupalvelusta ja laskutuksesta vastaa J&M Puumala Oy (2997484-5).

Maksupalveluna toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu sekä verkkopankkimaksut.

Yritysasiakkailla on mahdollisuus käteislaskuun, jonka maksuehto on 21 päivää netto. Lasku lähetetään erillisenä paperi-, sähköposti- tai verkkolaskuna. Varmistamme tarvittaessa luottotiedot jokaisen tilauksen yhteydessä. Käteislaskulla tapahtuvan maksun myöhästyessä on toimittajalla oikeus lähettää maksumuistutus ja periä viivästyskorkoa korkolain mukaisesti. Kustakin maksumuistutuksesta veloitetaan viiden (5) euron kulut. Kaikki toimitetut tuotteet ovat lähettäjän omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

Palautukset

Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, tarvitset palautusta varten palautustunnuksen. Saat palautustunnuksen lähettämällä sähköpostin asiakaspalveluumme puoti@valteri.fi.

Ilmoita viestissä seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka sekä asiakasnumero ja tilausnumero sekä palautuksen syy.

Palautustunnus on pyydettävä 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain tuotteita, jotka ovat alkuperäisessä kunnossa ja käyttämättömiä.

Aseta palautettavat tuotteet alkuperäispakkauksiinsa siinä kunnossa, jossa vastaanotit ne ja toimita paketti postiin. Posti lähettää paketin takaisin Asiakaspalautuksena. Säilytä saamasi palautuslähetyksen kuitti kunnes olemme käsitelleet palautuksesi.

Aiheettomissa palautuksissa sekä palautuksissa, joissa tuote palautuu käytettynä, veloitamme sekä tuotteen hinnan, että palautuskulut voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen eikä mahdollisesti toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen oikeuta saamaan toiselle tuotteelle pidempää palautusaikaa.

Tuotevirheet

Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä myyjälle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Mikäli olet epävarma, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puoti@valteri.fi ennen kuin palautat tuotteet. Korvaamme virheen kuluitta pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheettömän tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuottee hinnan asiakkaan tilille saatuamme viallisen tuotteen asiakaspalautuksena.

Ylivoimainen este

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (ns. force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, emmekä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Sopimuksen muuttaminen

Valterilla on oikeus milloin tahansa muuttaa verkkokauppaa, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä verkkokaupassa. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin siten, että tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olleita ehtoja.

Riitojen ratkaisu

Verkkokaupan ja asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Jos Valterin ja kuluttajan välillä ei päästä neuvotellen ratkaisuun, voi asiakas ottaa yhteyttä oman asuinalueensa kuluttajaneuvontaan. Kuluttajalla on myös oikeus saattaa riita kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Viime kädessä tätä sopimusta koskevat riita-asiat käsitellään asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa.