Toimitus- ja maksuehdot

Valteri koulun verkossa toimivasta Valteri-puodista voivat rekisteröityneet ja rekisteröitymättömät asiakkaat tilata kirjoja ja muita maksullisia julkaisuja. Sovellamme yleisiä toimitus- ja maksuehtoja Valteri koulun verkkokaupan ja sen asiakkaiden välillä verkkokaupan välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Lähettämällä tilauslomakkeen hyväksyt toimitus- ja maksuehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Valteri koulun verkkokaupalla on oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot ja olla hyväksymättä asiakkaan tilausta.

Asiakastiedot ja rekisteröityminen

Rekisteröityminen on maksutonta ja vapaaehtoista. Rekisteröitymisen yhteydessä täytät lomakkeelle omat yhteystietosi ja valitset henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tilaaminen on helpompaa rekisteröityneelle ja palveluun sisäänkirjautuneelle käyttäjälle, sillä yhteystiedot näkyvät silloin tilauslomakkeelle esitäytettyinä. Näet myös tilaushistoriasi Omista tiedoistasi.

Myös rekisteröitymättömät asiakkaat voivat tehdä tilauksia. Asiakastietoja ei myydä eikä luovuteta ulkopuolisille muutoin kuin lain sallimissa rajoissa. Lue rekisteröitymisestä tarkemmin  tietosuojaselosteesta.

Tilaaminen

Yksityishenkilöt

Tilauksen yhteydessä asiakkaan on aina ilmoitettava nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Alle 18-vuotiaan on ilmoitettava myös huoltajan nimi ja osoite. Huoltajan tiedot ilmoitetaan Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset -kohdassa tilauksen yhteydessä

Yritykset

Tilauksen yhteydessä yritysasiakkaan on aina ilmoitettava yrityksen nimi, yhteyshenkilö, toimitusosoite, laskutusosoite, y-tunnus, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksensa.

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus- ja käsittelykulut näkyvät tilauksen yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista.

Toimitus

Tilaukset toimitetaan  Porvoon kirjakeskus Oy:n (2405922-6) toimesta.

Tilaus lähetetään asiakkaalle vahvistettua tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika Suomessa on keskimäärin neljä (4) työpäivää. Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido lähettäjää. Pidätämme oikeuden toimittaa tilaus osissa.

Mikäli asiakkaan tilauksen kaikkia tuotteita ei voida lähettää samanaikaisesti, toimitetaan loput tuotteet jälkitoimituksena ilman lisäkuluja.

Toimitusmaksu

Toimittaja perii lähetyksestä käsittely- ja toimituskuluina 10 €/lähetys.

Maksutavat ja -ehdot

Maksupalvelusta ja laskutuksesta vastaa Porvoon kirjakeskus Oy (2405922-6).

Maksupalveluna toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu sekä verkkopankkimaksut.

Yritysasiakkailla on mahdollisuus käteislaskuun, jonka maksuehto on 14 päivää netto. Lasku lähetetään erillisenä paperi-, sähköposti- tai verkkolaskuna.. Varmistamme tarvittaessa luottotiedot jokaisen tilauksen yhteydessä. Käteislaskulla tapahtuvan maksun myöhästyessä on toimittajalla oikeus lähettää maksumuistutus ja periä viivästyskorkoa korkolain mukaisesti. Kustakin maksumuistutuksesta veloitetaan viiden (5) euron kulut. Kaikki toimitetut tuotteet ovat lähettäjän omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

Palautukset

Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, tarvitset palautusta varten palautustunnuksen. Saat palautustunnuksen lähettämällä sähköpostin asiakaspalveluumme osoitteella tilaukset@kirjakeskus.fi.

Ilmoita viestissä seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka sekä asiakasnumero ja tilausnumero.

Palautustunnus on pyydettävä 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain tuotteita, jotka ovat alkuperäisessä kunnossa ja käyttämättömiä.
Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake ja lisää siihen asiakaspalvelustamme saamasi palautustunnus.

Aseta palautettavat tuotteet alkuperäispakkauksiinsa siinä kunnossa, jossa vastaanotit ne ja toimita paketti postiin. Posti lähettää paketin takaisin Asiakaspalautuksena. Säilytä saamasi palautuslähetyksen kuitti kunnes olemme käsitelleet palautuksesi.

Aiheettomissa palautuksissa sekä palautuksissa, joissa tuote palautuu käytettynä, veloitamme sinulta sekä tuotteen hinnan että palautuskulut voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen eikä mahdollisesti toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen oikeuta saamaan toiselle tuotteelle pidempää palautusaikaa.
Emme lunasta maksamattomia postiennakkolähetyksiä.

Tuotevirheet

Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä myyjälle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Mikäli olet epävarma, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puoti@valteri.fi ennen kuin palautat tuotteet. Yhteystiedot löydät kohdasta Yhteystiedot. Korvaamme virheen kuluitta pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheettömän tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuotteesta maksamasi hinnan tilillesi saatuamme viallisen tuotteen asiakaspalautuksena.

Ylivoimainen este

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (ns. force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Sopimuksen muuttaminen

Valteri koululla on oikeus milloin tahansa muuttaa verkkokauppaa, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä verkkokaupassa. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin siten, että tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olleita ehtoja.

Riitojen ratkaisu

Verkkokaupan ja asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Jos Valteri-koulun ja kuluttajan välillä ei päästä neuvotellen ratkaisuun, voi asiakas ottaa yhteyttä oman asuinalueensa kuluttajaneuvontaan. Kuluttajalla on myös oikeus saattaa riita kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Viime kädessä tätä sopimusta koskevat riita-asiat käsitellään asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa.