Perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen maksuttomat opasvihkoset Valteri-Puodissa

Valteri-Puodissa on julkaistu kaksi opasvihkosta, joista toinen on suunnattu perusopetukseen ja toinen varhaiskasvatukseen. Molemmat oppaat on käännetty myös ruotsiksi ja ne ovat nyt ladattavissa maksutta Valteri-Puodista, digituotteet-kategorian alta.

”Pieni huoltokirja oppimisen ja koulunkäynnin tueksi” -oppaassa käsitellään opetukseen sekä kasvun ja oppimisen tukeen liittyviä asioita. Se on kirjoitettu koulun henkilöstölle ja huoltajille muistuttamaan niistä tekijöistä, jotka auttavat lasta saavuttamaan itselleen parhaan mahdollisen oppimistuloksen.

”Pieni opas merkitykselliseen ja vaikuttavaan varhaiskasvatukseen” -vihkosen tarkoituksena on auttaa varhaiskasvatuksen ammattilaisia vahvistamaan omaa osaamistaan tukea tarvitsevan lapsen huomioimisessa sekä auttaa rakentamaan avoin ilmapiiri ja keskinäinen vuorovaikutus, jotta jokaiselle lapselle tulisi tunne, että hän riittää ja on tervetullut päivähoitoon juuri sellaisena kuin on.

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje