Kansainvälinen maksuton webinaari 4.2.2021: Ongelmalliset koulupoissaolot

Alkukeväällä 4.2.2021 Valteri on mukana järjestämässä mielenkiintoista kansainvälistä webinaaria yhteistyössä ruotsalaisen Akademi Magelungen, norjalaisen Statpedin sekä tanskalaisen Aarhus Universityn kanssa. Englanninkielisessä maksuttomassa webinaarissa käsitellään monipuolisesti tällä hetkellä paljon puhuttavaa ja ajankohtaista aihetta – koulupoissaoloja.

Esityksissä nostetaan esille mm. koulupoissaolot lasten ja nuorten näkökulmasta sekä tarkastellaan syitä, miksi lapsi/nuori ei tule kouluun? Lisäksi tutustutaan tanskalaiseen Back2School–interventioon sekä ruotsalaiseen Hemmasittare -ohjelmaan.

Tutustu englanninkielisen International conference on problematic school absenteeism –webinaarin tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan Magelungenin sivuilta.

International conference on problematic school absenteeism –webinaari kuuluu Problematic School Absence – Improving Systems and Tools –hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on kuvailla eri Pohjoismaiden poissaoloihin puuttumiseen liittyvää lainsäädäntöä, kansallista ohjeistusta sekä käytännön toimintatapoja ja löytää toimivia puuttumisen malleja. Hankkeessa ovat mukana Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Aarhus University, Statped sekä Akademi Magelungen. Hanketta rahoittaa Erasmus+ KA2 -ohjelma.

Logo: Rahoitettu Euroopan Unionin Erasmus+ -ohjelmasta

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje