Iloon yli esteiden -hanke etsii osallistujia

Syyslukukaudella 2019 toteutuva Iloon yli esteiden -hanke jalkautuu kouluihin osana Liikkuva koulu -ohjelmaa. Etelän, pohjoisen, lännen ja idän alueelta mukaan pääsee 7-9 koulua.

Hankkeen päätavoitteena on innostaa lähikoulujen oppilaita, myös erityistä tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria sekä koulun koko henkilöstö arkiliikuntaan. Lähikoulujen kehittämistyötä tuetaan syyskuussa 2019 alueellisesti järjestettävin koulutuspäivin (1-5 osallistujaa/koulu). Koulutuspäivien jälkeen toteutetaan kullekin koululle omien tarpeiden mukainen Iloon yli esteiden-tapahtumapäivä.

Koulutuspäivät sekä Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin tarjoama tuki koulukohtaisten tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen on maksutonta. Hankkeen rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Yhteistyökumppanina toimii Jyväskylän yliopiston lisäksi Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry.

Hakuaika on päättynyt.

Lisätiedot:
Henni Huttunen
puh. 0295 335 353

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje