Iloon yli esteiden -hanke etsii osallistujia

Syyslukukaudella 2019 toteutuva Iloon yli esteiden -hanke jalkautuu kouluihin osana Liikkuva koulu -ohjelmaa. Etelän, pohjoisen, lännen ja idän alueelta mukaan pääsee 7-9 koulua. Hakuaika on käynnissä ja jatkuu 23.8.2019 saakka.

Hankkeen päätavoitteena on innostaa lähikoulujen oppilaita, myös erityistä tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria sekä koulun koko henkilöstö arkiliikuntaan. Lähikoulujen kehittämistyötä tuetaan syyskuussa 2019 alueellisesti järjestettävin koulutuspäivin (1-5 osallistujaa/koulu). Koulutuspäivien jälkeen toteutetaan kullekin koululle omien tarpeiden mukainen Iloon yli esteiden-tapahtumapäivä.

Koulutuspäivät sekä Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin tarjoama tuki koulukohtaisten tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen on maksutonta. Hankkeen rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Yhteistyökumppanina toimii Jyväskylän yliopiston lisäksi Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry.

Hakemuksen voit jättää täällä: https://www.lyyti.fi/questions/731dae8330

Lisätiedot:
Henni Huttunen
puh. 0295 335 353

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje