Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan SYKE-julkaisun esittelyyn!

Hei sinä kasvatusalan ammattilainen! Kaipaatko vinkkejä, miten voisit työssäsi tukea lapsia ja nuoria arjessa? Huolestuttavan suuri osa nuorista kokee, että koulussa ei ole ketään aikuista, joka heitä aidosti kuuntelisi. Nähdyksi ja kuulluksi tulemisen tarpeeseen vastaa Valterin ja Suomen Vanhempainliiton yhteistyössä tehty julkaisu SYKE – syventävä keskustelu. Kuvamateriaalin avulla nuori jäsentää elämäänsä ja kertoo kokemuksistaan, haasteistaan ja vahvuuksistaan itselleen sopivalla tavalla. Kortit tukevat nuoren ilmaisua ja keskustelun dialogisuutta ja tuovat kohtaamiseen mukavaa tunnelmaa ja toiminnallisuutta.

Järjestämme 18.2. klo 14-15 verkossa maksuttoman tilaisuuden, jossa Vanhempainliiton erityiskasvatuksen asiantuntija Sari Haapakangas esittelee SYKE-julkaisua, kertoo sen käytöstä ja vastaa osallistujien kysymyksiin. Tilaisuus järjestetään Teams-yhteyden kautta ja osallistujat kutsutaan mukaan myös Howspace-alustalle, jossa julkaisuun voi tutustua jo etukäteen. Tilaisuutta ei tallenneta, joten ilmoittauduthan mukaan vain, jos varmasti pääset osallistumaan suoraan lähetykseen.

Mukaan mahtuu 35 ensimmäistä, joten ilmoittaudu nopeasti: https://bit.ly/3jzlvpR

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje