Hopsis!-käyttäjän opas on nyt valmistunut!

    

Hopsis! on laadittu aiemmin ilmestyneen Hupsis!-materiaalin rinnalle ja jatkoksi. Se sisältää etenkin tasapainoon, ajoittamiseen ja sarjoittamiseen liittyviä sensomotorisia harjoituksia.

Hupsis! ja Hopsis! Sensomotorinen rata kielenkehityksen tukena

Sensomotorinen rata on kehitetty erityisesti lapsille, joiden kielen ja motoriikan kehitys on viivästynyt, mutta se sopii käytettäväksi kaikkien lasten kanssa päiväkodeissa sekä esi- ja alkuopetuksessa.

Tarkoituksena on sensomotoristen valmiuksien ja taitojen kehittäminen. Materiaali sisältää monipuolisen valikoiman harjoituksia, joista käyttäjä voi koota yksilöllisiin ja ryhmänsä tarpeisiin sopivia sensomotorisia ratoja.

Hupsis! ja Hopsis! -käyttäjän oppaissa kerrotaan lyhyesti kielen ja motoriikan kehityksen välisistä yhteyksistä sekä esitellään sensomotoristen taitojen taustalla vaikuttavia tekijöitä ja harjoituksiin liittyviä kuntoutuksellisia näkökulmia. Käyttäjän oppaat sisältävät paljon valmiita harjoitusmalleja sekä niiden sovellusmahdollisuuksia ja -vinkkejä. Molemmat niistä ovat nyt saatavana Valteri-puodista:
Hopsis! Käyttäjän opas
Hupsis! Käyttäjän opas

Lisäksi harjoitukset sovelluksineen on videoitu erikseen saatavana oleville DVD-levyille, jotka löytyvät Valteri-puodista:
Hopsis! DVD
Hupsis! DVD

Tutustu myös Hopsis! ja Hupsis! -esittelyvideoihin:
Hopsis!-esittelyvideo
Hupsis!-esittelyvideo

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje