Haastava käyttäytyminen – kirja tutustu ja tilaa!

Haastava käyttäytyminen – muutoksen mahdollisuuksia (Kyllikki Kerola ja Anna-Kaisa Sipilä)

Haastava käyttäytyminen -kirjan perusta on kehitetty todellisista kasvatuksellisen kuntoutuksen prosesseista, joilla haastavaa käyttäytymistä on tyrehdytetty. Samalla ovat niin oppija kuin aikuiset, opettajat ja kasvattajat oppineet uusia toimintatapoja. Kirjan tarkoitus on auttaa perheitä, päiväkoteja, kouluja, asumisyksiköitä sekä muita työyhteisöjä tarttumaan haasteisiin.

Muutoksen mahdollisuus on toivon, vahvuuksien ja voimavarojen esiin nostamisessa sekä myönteisessä otteessa. Näin kartutetaan osallisuutta ja hyvinvointia.

Vuonna 2007 ilmestyneestä Haastavan käyttäytymisen kirjasta otettiin useita painoksia, se koettiin tarpeelliseksi ja myytiin loppuun. Yhä uudet lapset, nuoret ja aikuiset hämmentyvät kasvun ja kasvatuksen haasteissa, joihin toivomme tämän kirjan uudistetun laitoksen tuovan apua ja oppimisen iloa nyt vuosikymmen myöhemmin.

Tutustu tarkemmin ja tilaa Valterin puodista.

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje