Educa verkossa -tapahtuma 29.-30.1.2021


Pohjoismaiden johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma, Educa, on siirretty vuoden 2022 tammikuuhun. Tänä vuonna toteutetaan Educa verkossa –tapahtuma tammikuun viimeisenä viikonloppuna 29.-30.1.2021. Tapahtumassa on sekä kotimainen että kansainvälinen ohjelmakokonaisuus ja ohjelmaa pääsee seuraamaan rekisteröitymällä tapahtumaan Educan sivulla.

Tapahtumassa on virtuaalinen näyttelyosasto, josta löydät myös Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin. Tarjoamme Educa verkossa –tapahtuman kunniaksi Valteri-Puodissa kaikkiin tilauksiin maksuttomat postikulut ajalla 25.1.-31.1.2021. Käy tutustumassa Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin osastoon näytteilleasettajasivulla ja poimi sieltä itsellesi kuponkikoodi maksuttomiin postikuluihin. Voit myös kysyä näytteilleasettajasivun chat-palvelussa Valterin edustajilta sinua askarruttavia kysymyksiä, neuvoja ja vinkkejä perjantaina 29.1. klo 10-12 ja klo 13-15.

Tervetuloa virtuaaliselle näyttelyosastollemme!

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje