Verkkokoulutustallenteet – uutuus Valteri-Puodissa

Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin verkkokaupassa Valteri-Puodissa on julkaistu asiakkaiden toiveesta uutuustuotteena verkkokoulutustallenteet.

Uudet verkkokoulutustallenteet tarjoavat varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen organisaatioille näppärän ja yksinkertaisen tavan kehittää ja lisätä työntekijöidensä osaamista ajankohtaisista koulutusteemoista. Noin tunnin mittaisissa koulutuksissa Valterin asiantuntijat johdattelevat kuulijat tärkeisiin teemoihin sekä tarjoavat myös konkreettisia käytännön vinkkejä varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen.

Verkkokoulutuksen hinta (500 € + alv) sisältää tallenteen ja mahdollisten lisämateriaalien käyttöoikeuden koko työyhteisölle kolmeksi kuukaudeksi, joten koulutusta voidaan hyödyntää useaan kertaan.

Valteri-Puodista löytyvät nyt seuraavat kokonaisuudet:

Verkkokoulutustallenteiden sisältöjä on mahdollista syventää työyhteisön tarpeiden ja toiveiden mukaisesti Valterin tilauskoulutuspalveluiden kautta.

Verkkokoulutustallenteet ovat tällä hetkellä saatavissa vain suomenkielisinä.

Tutustu Valteri-Puodin digituotteisiin

Valterin verkkokaupasta, Valteri-Puodista, löydät monipuolista materiaalia ja julkaisuja opetuksen ja kuntoutuksen tarpeisiin. Valikoimasta löytyy ammattikirjallisuutta ja oppimateriaaleja painetussa ja digitaalisessa muodossa.

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje