Oppimisen tuen foorumi (OTF2019) Tampereella Tampere-talossa 25.-26.4.2019

Oppimisen Tuen Foorumi on valtakunnallinen kasvatusalan keskustelu- ja kehittämisfoorumi. Tapahtuma keskittyy erityisopetuksen ja oppimisen tuen ajankohtaisiin kysymyksiin, kehittämiseen ja tulevaisuuden näkymiin kohderyhmänä oppimisen tuen ja oppilashuollon ammattilaiset. Vuonna 2019 foorumin teemana on ”Kuuluuko koulu kaikille?”, jolla herätellään keskustelua inklusiivisen koulun mahdollisuuksista vastata siihen, että jokainen voisi kokea olevansa hyväksytty kouluyhteisön jäsen.

OTF2019 sisältää korkealuokkaisia luentoja, asiantuntijoiden teemasessioita, joissa käsitellään oppimisen ja kasvun tukea johtamisen, vaativan erityisen tuen, tulevaisuuden, kansainvälisyyden, oppilashuollon sekä toisen asteen näkökulmista. Tapahtuman puheenjohtajana toimii Valterin johtava rehtori Anne Vierelä ja draamallisena juontajana toimii näyttelijä-ohjaaja Anna-Mari Laulumaa.

Tapahtuman kohderyhmänä ovat perusopetuksen ja toisen asteen opettajat, koulujen rehtorit ja sivistysjohtajat, opiskelija- ja oppilashuollon ammattilaiset ja kolmannen sektorin toimijat sekä kaikkien näiden alojen opiskelijat. Tapahtuman järjestää Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri yhteistyössä Opetushallituksen kanssa.

Lue lisää: https://oppimisentuenfoorumi.fi/
Tykkää OTF-tapahtumasta Facebookissa: https://www.facebook.com/oppimisentuenfoorumi/

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje