PerusAACi-kansioiden lisäksi saatavilla on seuraavat AACi-kansiotyypit:

AACi-irti

Irtokuvakansio soveltuu varhaisten kommunikointitaitojen harjoitteluun. Taustastaan irrotettavilla kuvilla voidaan harjoitella esimerkiksi valintoja, pyytämistä sekä kuvan ja sanan välistä yhteyttä. Kuvien määrää on helppo muuntaa tilanteen mukaan. Irtokuvakansion aukeamalla on paikka 12 merkille. Ruudun koko on 55 mm x 55 mm, kategorioita on 8-9. Kuvien määrä kansiossa on   100-150 ja ne valitaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Hinta:
340,00 € + alv 24 %
Irtokuvakansio (sis. max kolmen tunnin yksilöllistäminen)

AACi-toimintataulukansio 

AACi-toimintataulukansio suunnitellaan aina yksittäisen käyttäjän tarpeisiinKansion sisältämien toimintataulujen aiheet valitaan ja sanasto kerätään yhteistyössä käyttäjän ja hänen lähihenkilöidensä kanssa. AACi-toimintataulukansioon kuuluu 10 taulua toimintataulumateriaalista ja kolme yksilöllistettyä taulua: läheiset ihmiset, tutut paikat ja yksi vapaavalintainen taulu. Kansion yhden  sivun koko on A5 ja aukeamalla voi olla merkkejä 30, 42 tai 56.

Hinta:
150 € (+ alv 24 %) 

AACin korvat

Kommunikointikansio AACin korvat on suunniteltu henkilöille, jotka eivät pysty näkörajoitteensa vuoksi hyödyntämään kuvia kommunikointinsa tukena. Tätä kansiota käytetään siten, että kommunikointikumppani lukee kansioon kirjoitettuja sanoja ja käyttäjä valitsee haluamansa sanan vastaamalla kyllä tai ei. Sanat on ryhmitelty kategorioittain ja kielen sosiaalista käyttöä tuetaan, esimerkiksi, valmiiden ilmausten avulla. 

Hinta:
390,00 € + alv 24 %

Yhteystiedot

AACi-tilaukset

aaci@valteri.fi
Tilaukset

Aino Rennicke

0295 33 5382

aino.rennicke@valteri.fi

Kansio- ja taulustovalinta sekä perehdytys