Mikä on Oppimisen tuen neuvonta?

Oppimisen tuen neuvontapalvelu tarjoaa ohjausta oppimisen tukeen liittyvissä kysymyksissä. Palvelu on matalan kynnyksen tukimuoto varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ammattilaisille sekä huoltajille.

Oppimisen tuen neuvonnassa ensimmäisenä asiakkaita palvelee oppimisen tuen neuvonnan botti Valpas, jonka avulla voit saada vastauksen oppimisen tukeen liittyvään kysymykseesi. Mikäli Valpas-botti ei löydä sinulle vastausta, se ohjaa sinut täyttämään yhteydenottolomakkeen tai soittamaan oppimisen tuen neuvonnan puhelinpalveluun.

Puhelinpalvelun sihteerit vastaanottavat puheluita pääsääntöisesti perusopetuksen lukuvuoden aikana ti-to klo 10–14. Valterin asiantuntijat vastaavat soittopyyntöihin mahdollisimman pian virka-ajan ja perusopetuksen lukuvuoden puitteissa. Palvelusta ei vastata kirjallisesti.

Huomaathan ettei Oppimisen tuen neuvontaan voi lähettää tekstiviestejä eikä sähköpostia. Emme myöskään vastaa koronaan, kelpoisuuksiin, arviointiin, arkistointiin ja koulukyyteihin liittyviin kysymyksiin.

Oppimisen tuen neuvonta palvelee tänä lukuvuonna 8.6.2022 saakka.