Kansio- tai taulustotyypin valinta

Jokainen kommunikoinnin apuväline on aina käyttäjänsä näköinen. Voit vaikuttaa kansion tai tauluston sisältöön valitsemalla eri vaihtoehdoista sen käyttäjälle sopivimman. Autamme mielellämme kansio- ja taulustotyypin valinnassa puhelimitse, mutta halutessasi voimme myös tavata tulevaa kommunikointivälineen käyttäjää ja arvioida tarkemmin eri vaihtoehtojen soveltuvuutta. Yleensä yksi tapaaminen Valterin toimipisteessä riittää.

Hinta:
90,00 € /tunti (+ alv 24 %)

Sanaston yksilöllistäminen

Jos kommunikointikansiota- tai taulustoa käytetään henkilökohtaisena kommunikoinnin apuvälineenä, on tärkeää muokata sen sanastoa vastaamaan käyttäjän arjen tarpeita. Ostaessasi Iso- tai Super-AACi-kansion voit valita käyttäjän ikäryhmän mukaisen sanaston: päiväkoti, koulu, tai aikuiset. Sen lisäksi tarjoamme kansion – ja tauluston oston yhteydessä myös yksilöllistämispalvelua tuntiveloituksella. Käytännössä pääset siis vaikuttamaan siihen, että kansiosta tai taulustosta löytyvät kaikki käyttäjälle tärkeät merkit esim. tuttujen ihmisten kasvokuvat ja tärkeät paikat.

Hinta:
42 € /tunti (+ alv 24 %)

Mikäli haluat itse yksilöllistää ostamasi kansion, tarvitset siihen Boardmaker- nimisen maksullisen ohjelman.

Käyttöön perehdyttäminen 

AACi kommunikointikansiot ja -taulustot ovat laajoja kommunikointijärjestelmiä. Käyttäjät ja lähiympäristön ihmiset tarvitsevat aina perehdytystä ja tukea alkuvaiheisiin, jotta kommunikoinnin apuvälineestä tulee osa arjen vuorovaikutusta. Tulemme mielellämme auttamaan teidät alkuun ja ideoimaan mieluisia vuorovaikutustilanteita kommunikoinnin apuvälineiden avulla.

Hinta:

  • 600,00 € /koko päivä (7h sis. matkat) (+ alv 24 %)
  • 90,00 €/tunti (+ alv 24 %)

Yhteystiedot

AACi-tilaukset

aaci@valteri.fi
Tilaukset

Aino Rennicke

0295 33 5382

aino.rennicke@valteri.fi

Kansio- ja taulustovalinta sekä perehdytys