OTF – Oppimisen tuen foorumi Tampereella 7.-8.4.2022

OTF – Oppimisen tuen foorumi on valtakunnallinen kasvatusalan keskustelu- ja kehittämisfoorumi. Tapahtuma keskittyy oppimisen tuen ja erityisopetuksen ajankohtaisiin kysymyksiin, kehittämiseen ja tulevaisuuden näkymiin. Tapahtuman järjestää Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri yhteistyössä Opetushallituksen kanssa ja tapahtumapaikkana toimii tällä kertaa Sokos Hotel Torni Tampereella. Vuonna 2022 OTF-tapahtuman teemana on ”Tuu mua vastaan – dialogista tekoihin”.

Merkitse tapahtumapäivät jo kalenteriisi! Lisätietoa tapahtumasta tulossa kotisivuillemme ja someen alkusyksystä. Ota seurantaan OTF-Facebook-sivu, niin saat ajantasaista tietoa tapahtuman etenemisestä.

Oppimisen tuen foorumi -tapahtuman logo. Kuvassa vasemmalla kolme eriväristä puhekuplaa ja oikealla isoilla kirjaimilla OTF. Alla teksti Oppimisen tuen foorumi, Forum för stöd för lärande. Tapahtuma on Tampereella 7.-8.4.2022

 

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje