OTF2022 panelistit ovat

Merja Mannerkoski
erityisasiantuntija,
Opetushallitus

Twitter @MerjaMannerkos1 

"Opetushallituksessa vastaan VIP-verkostoon liittyvistä tehtävistä sen vakiinnuttamiskaudella 2021–2022. Olen toiminut 20 vuoden ajan erityisopettajana sekä konsultoivana erityisopettajana, ja sen jälkeen projektitutkijana vaativan erityisen tuen TUVET-tutkimushankkeessa (2019–2021) ennen tähän tehtävään siirtymistä. Lähellä sydäntäni ovat vaativaa ja moniammatillista tukea tarvitsevat lapset ja nuoret, sekä toimivien moniammatillisen ja monialaisen tuen rakenteiden ja menetelmien luominen heidän tuekseen."

 

Miila Halonen-Saari
nuorisolääkäri,
Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Nuorisopsykiatria

Twitter @Miila1

"Olen tamperelainen nuorisolääkäri, jolla on takanaan parin vuosikymmenen kokemus nuorten parissa tehdystä työstä. Tällä hetkellä suoritan erikoistumisopintoja nuorisopsykiatrialla. Minua kiinnostaa nuoren hyvinvointi yhteiskunnallisena ilmiönä. Työssäni näen, että poliittiset päätökset ja hyvinvoinnin jakautuminen jo varhaisessa vaiheessa vaikuttavat nuorten elämään ja heidän mahdollisuuksiinsa."

 

Anniina Pesonen
Varhaiskasvatus- ja koulutyön päällikkö,
MIELI Suomen Mielenterveys ry

Twitter @AnniinaPesonen 

"Teemme töitä MIELI ry:ssä sen eteen, että jokainen lapsi saisi kasvaa mielen hyvinvointia ja turvallista kasvua tukevassa yhteisössä. Kohtaaminen on suurin mielenterveysteko toiselle ihmiselle. Jokaisella aikuisella on mahdollisuus tukea lapsen ja nuoren mielenterveyttä ja jokaisella yhteisöllä on mahdollisuus tukea sen jokaisen jäsenen, niin lapsen kuin aikuisen, mielenterveyttä."

 

Osta lippusi valtakunnalliseen Oppimisen tuen foorumiin 7.-8.4.2022.

 

Oppimisen tuen foorumin panelisti Merja Mannerkoski
Merja Mannerkoski haluaa olla luomassa moniammatillisia menetelmiä tukea tarvitsevien lasten arkeen.
Oppimisen tuen foorumin panelisti Miila Halonen-Saari
Miila Halonen-Saari on nuorisolääkäri, joka työskentelee Pirkanmaan sairaanhoitopiirin nuorisopsykiatrialla.

 

Oppimisen tuen foorumin panelisti Anniina Pesonen.
Anniina Pesosen mielestä mielenterveyden edistäminen ei ole hätäisen ihmisen hommaa, vaan suunnitelmallista ja pitkäjänteistä työtä, joka tapahtuu päivittäisessä vuorovaikutuksessa.