SYKSY 2021

24.8. Monikielisen lapsen oppimisvaikeuksien tunnistaminen, psykologi Jenni Rinta-Kanto ja ohjaava opettaja Tiina Pilbacka-Rönkä (tallenne)
28.9. Tiimityön vahvistaminen varhaiskasvatuksessa, ohjaava kuntouttaja Mirjami Ylikojola ja ohjaava opettaja Riina Niutanen (tallenne)
12.10. Differentiering för alla, handledande lärarna Anne Levón och Daniel Enbacka (inspelning)
2.11. Psyykkisesti oireileva oppilas luokassa, koululääkäri Perttu Eskelinen ja ohjaava kuntouttaja Ilona Lepistö (tallenne)
26.11. Eläinavusteinen pedagogiikka – Djurassisterad pedagogik (tallenne)
10.12. Osallisuuden tukeminen kun puhuminen ahdistaa / Hur stöda delaktigheten hos elever som får ångest av att prata, puheterapeutti Fanny Häggblom ja psykologi Satu Peitso (tallenne)

KEVÄT 2022

18.1. RESETTI-perheluokkatoiminta varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa, Ohjaava perhetyön asiantuntija Anuliisa Kemppainen ja kuntoutuksen ohjaaja Tarja Kankaanpää (tallenne)
15.2. Aistitiedon käsittely ja miten voi tukea luokassa yliherkkää tai alireagoivaa oppilasta, toimintaterapeutit Jenni Klein ja Tiina Honkalainen (tallenne)
15.3. Autismvänlig skola, handledande lärare Anne Levón och handledande habiliterare Jenny Felixson (inspelning)
2.4. Kuinka tukea lapsen toiminnanohjausta ja itsesäätelyä strukturoinnin ja visualisoinnin keinoin? konsultoivat ohjaajat ja neuropsykiatriset valmentajat Miia Herranen ja Riikka Pesonen (tallenne)
28.4.. Oppijan ja huoltajien osallistaminen tuen suunnittelussa ja arvioinnissa, erityiskasvatuksen asiantuntija Sari Haapakangas, Suomen Vanhempainliitto ja kuntoutuspäälikkö Mari Jokitalo-Trebs (tallenne)
12.5. Työnohjauksesta hallintaa ja virtaa tai jopa boostia työhön, ohjaavat opettajat, työnohjaajat (STOry) Sanna Komu ja Pasi Remes sekä erityisluokanopettaja Elina Korhonen (tallenne)