Tutustu aiemmin järjestämiimme nettikahviloihin, joiden materiaalit ja tallenteet löydät alta.

SYKSY 2017

5.9. Toiminta-alueittain etenevä opetus & Valteri-OPS:n palapelimalli, ohjaavat opettajat Heljä Happonen ja Päivi Lång (materiaali ja tallenne)
31.10. Oppilas, tavoitteet ja arviointi – miten kirjoitan oppilaasta, oppimisen tuen päällikkö Raisa Sieppi (materiaali ja tallenne)
14.11. Vaativan erityisen tuen kehittäminen – yhdessä oppimisen, koulunkäynnin ja hyvinvoinnin voimavaroja vahvistamaan, hanke-ja koulutuspäällikkö Terhi Ojala ja ohjaava opettaja Maria Laiho (materiaali ja tallenne)
28.11. Vahvistu hankehakemuksissa -Valteri kehittämiskumppanina, hanke- ja koulutuspäällikkö Terhi Ojala, rehtori Sirpa Oja sekä ohjaava opettaja Johanna Sergejeff (tallenne)
12.12. Näkö ja monitarpeiset oppilaat, ohjaavat opettajat Mona-Lisa Möller ja Marketta Karvonen (materiaali ja tallenne)

KEVÄT 2018

23.1. Valteri-julkaisut, oppimateriaalituottaja Laura Pursiainen (materiaali ja tallenne)
13.2. Toimintakykyarvio.fi -palvelu oppilaanohjauksen tukena, projektipäällikkö Anna-Kaisa Puusaari ja projektityöntekijä Veli-Pekka Nitovuori (materiaali ja tallenne)
3.4. Att utveckla verksamhetskulturen inom förskoleundervisningen, rektor Josefin Holmkvist (materiaali ja tallenne)
17.4. Koira-avusteinen opetus, erityisluokanopettaja Marja Hälikkä ja ohjaava opettaja Veera Pitkänen (materiaali ja tallenne)
22.5. Oppimista ja osallisuutta edistävä oppimisympäristö ja toimintakulttuuri, ohjaava opettaja Raija Kattilakoski (tallenne)