Avustushaku nyt! Liikunnallisen elämäntavan kehittämiseen esiopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa 

Aluehallintovirastoilta on tällä hetkellä haettavissa avustusta liikunnallisen elämäntavan paikalliseen kehittämiseen. Yksi haun painopisteistä on liikkuva varhaiskasvatus ja kohderyhminä varhaiskasvatus ja esiopetus. Hakuaika on 25.10.  29.11.2019. Hakijoina voivat olla kunnat, varhaiskasvatuksen järjestäjät (ei kuitenkaan yksittäiset kunnan varhaiskasvatusyksiköt). 

Oppimis- ja ohjauskeskus Valterista löytyy monipuolista osaamista varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen liikunnallisuuden, liikunnallisen toimintakulttuurin kehittämiseen ja henkilöstön osaamisen vahvistamiseenToteutustapoja voivat olla esimerkiksi koulutuspäivät ja ohjatut toiminnalliset työpajat.  

Ota meidät kumppaniksi, autamme hakuprosessissa ja hanketoteutuksissa! 

Alla muutamia aihe-esimerkkejä  

  • Liikkumisen iloa kaikille – soveltava liikunta 
  • Sensomotoriset valmiudet ja oppimista tukeva kuntoutus  
  • Rentoutuminen ja sen merkitys lapsen arjessa 
  • Motoriikan ja hahmottamisen haasteet 

Lisätietoa avustushausta saat Aluehallintoviraston sivuilta. Hakuohje ja tietoa kehittämisavustuksesta löytyy opetus- ja kulttuuriministeriön verkkosivuilla. Haut päättyvät pian, joten toimi nopeasti ja ole yhteydessä! 

Ota yhteyttä ja kysy lisää: 
Oppimisen tuen päällikkö Raisa Sieppi, raisa.sieppi@valteri.fi, puh. 029 529 4390

Lue lisää  

Ajankohtaista tietoa palveluistamme, koulutuksistamme, tutkimus- ja kehittämistyöstämme sekä muista kiinnostavista lasten ja nuorten oppimisen ja koulunkäynnin tukeen liittyvistä aiheista.

Tilaa uutiskirje